Zbraslavští sokolové vítězí ve volejbale

Volejbalový tým Zbraslavského Sokola se letos zúčastnil již 10. ročníku celoroční soutěže "Radotínská volejbalová liga". Přestože se jednalo o "amatérský" volejbal, úroveň hry byla velmi slušná. Celkem 12 týmů sehrálo od září do června vždy 2 vzájemná utkání systémem každý s každým. V průběhu roku se zbraslavští sokoli střídali o celkové vedení v soutěži s týmem bývalých studentů Gymnázia Oty Pavla z Radotína. Po základní části soutěže měli zbraslavští volejbalisté stejný počet bodů jako Gymnázium a o celkovém pořadí tedy rozhodl závěrečný turnaj, který se konal 8.6.2013 v Černošicích. Zde se družstvu Sokola Zbraslav podařilo v přímém souboji porazit svého rivala z Radotína a bez jediné prohry zvítězit v turnaji i v celém letošním ročníku Radotínské volejbalové ligy. Putovní pohár starosty MČ Prahy 16 tedy příštích 12 měsíců stráví na Zbraslavi!


Velký dík patří především hlavnímu organizátorovi Jirkovi Jičínskému, který v uplynulých 10 letech věnoval spoustu svého času tomu, aby si ostatní mohli užít kvalitní volejbal v přátelské atmosféře. Kdo se chce o soutěži dozvědět víc, může se podívat na:
  https://www.radotinskaliga.707.cz

  

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu