Výsledky atletických závodů Přeboru ČOS v sokolské všestrannosti

V sobotu 16.4. se v areálu ZŠ Campanus na Chodově uskutečnila atletická část tradičního župního  Přeboru ČOS v sokolské všestrannosti. Oproti posledním rokům se našemu Sokolu Zbraslav podařilo na závod vyslat početnou skupinku jedenácti chlapců a děvčat, kteří startovali celkem ve třech věkových kategoriích. Počasí nám, bohužel, tentokrát tolik nepřálo, ale i v nepříjemném dešti a větru si všichni naši závodníci vedli statečně a bojovali ze všech sil až do poslední čtvrté disciplíny, kterou (po sprintu, hodu, a skoku do dálky) byl obávaný vytrvalostní běh.

Náš největší úspěch zaznamenal v kategorii Žáci I Honzík Kuba, který obsadil celkové čtvrté místo ze všech závodníků v naší Scheinerově župě. Ve stejné kategorii nás reprezentoval i Matyáš Malý, který skončil jedenáctý. Největší zastoupení měl Sokol Zbraslav ve skupině Žákyně II , kde za náš oddíl bojovalo hned sedm děvčat. V konkurenci 24 dívek obsadila Anežka Marcová jako nejlepší z našich krásné 9. místo, Johanka Honsová byla 13., na 14. místě dokončila čtyřboj Markétka Vlasáková, 16. byla Sára Běloušková, na 17. místě Valentýna Švejdová, 19. skončila Kristýnka Štolcová a 23. Alžbětka Talpová. Ve starších kategoriích už jsme neměli tak početné zastoupení - v Žákyních III vybojovala desáté místo Barbora Honsová a mezi závodnicemi ve skupině Žákyně IV byla Veronika Filařová pátá. Všem těmto našim Sokolům patří velký dík za bojovnost a dobrou náladu, se kterou úspěšně prošli všemi sobotními disciplínami .

Další poděkování patří také trojici našich členů, kteří na místě celý den působili jako pomocníci a rozhodčí -  Martinu Havelkovi, Míše Havelkové a Karolíně Vorlové, kteří nám pomáhali vypořádat se s nástrahami počasí a děkujeme také rodičům, kteří přišli pomáhat a fandit všem našim malým i větším závodníkům.

Fotografie ze závodů hledejte v naší fotogalerii

Za oddíly všestrannosti

Olga Vlasáková, Otakar Vlasák

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu