Ve druhém kolem ankety DÍKY TRENÉRE je i zástupkyně Sokola Zbraslav

Anna Dočkalová, trenérka našeho oddílu lakrosu, postoupila do druhého ročníku sportovně-společenské celorepublikové akce Díky, trenére, ve které hráči, závodníci nebo příznivci oddílů mohou nominovat svého trenéra na titul Trenér mládeže 2016. Pořadatelé souteže v loňském roce vybírali z celkem 1500 nominovaných trenérů, proto je velkým úspěchem, že se zástupkyně našeho lakrosu dostala v letošní soutěži mezi 30 vybraných, jejichž práci s dětmi na tréninku zhodnotí ve druhém kole odborná komise, aby určila celkového vítěze celé soutěže. A co o přístupu k tréninku říká sama trenérka? 

" V našem oddíle jsme zavedli tzv. plnění emocionální nádrže. Stejně jako auto potřebuje benzín, aby někam dojelo, tak hráči potřebují pochválit, aby předvedli dobrý výkon na hřišti. Naše (trenérské) pochvaly jsou vždy upřímné a pravdivé. Všímáme si nejen sportovních dovedností, ale především toho, jak hráč poslouchá pokyny, zda je včas na cvičeních a zda spolupracuje a povzbuzuje ostatní. Kromě trenérů plní své emocionální nádrže hráči navzájem. Snaha udělat něco dobře, protože za to budou následovat slova chvály je tedy samotnou motivací k podávání dobrých výkonů a udržení začátečníků v oddíle."

Odkaz na profil: https://dikytrenere.cz/top-30/15

Více o celé soutěži: https://dikytrenere.cz/konecne-diky-trenere-zna-letosni-top-30

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu