Sokolský výlet za pokladem po Zbraslavi

Pro všechny malé i větší cestovatele a detektivy ze Zbraslavi i okolí jsme připravili malý rodinný výlet za pokladem, při kterém můžete také objevit nová zákoutí nebo se něco nového dozvědět. Trasu k pokladu i jednotlivé úkoly je možné vytisknout nebo prohlédnout na mobilu zde: https://sites.google.com/sokol.eu/sovy/vylety#h.lgvfu03723oi, případně stáhnout také [ZDE]

Výlet je součástí nového projektu Sovy - Sokolské výlety, do kterého se naše jednota zapojila. Na rozcestníků výletů  https://sites.google.com/sokol.eu/sovy/vylety je také možné po dokončení trasy odevzdat výsledné řešení vaší pátrací akce, případně můžete dát vědět zpět i nám, jak se Vám výlet líbil.

Výlety do různých koutů Prahy a snad také brzy i do blízkého okolí budou na stránkách dále přibývat - jejich cílem je pobavit, dostat děti i rodiče  zpátky ven do přírody a také být inspirací pro všechny výletníky. Už nyní je možné se vydat za dalšími úkoly také na Točnou, Vyšehrad, do Krče nebo na Spořilov. A pamatujte - Ve zdravém těle zdravý duch !

Výletníci Sokola Zbraslav

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu