Přivezli jsme medaili ze župního atletického víceboje !

V neděli 23. dubna jsme se po několikaleté přestávce opět zúčastnili žákovského atletického víceboje, který je součástí župního Přeboru ČOS ve sportovní všestrannosti. 
 
Atletické závody hostil tradičně areál ZŠ Campanus v Praze na Chodově a naše jednota měla své zástupce ve třech věkových kategoriích - mladší žáci I, žákyně I a žákyně II. V silné konkurenci závodníků z celkem tří pražských sokolských žup se naši zástupci rozhodně neztratili a v hodnocení naší Scheinerovy župy vybojovali v kombinaci sprintu, skoku do dálky, hodu a vytrvalovstního běhu velmi dobrá umístění:
 
  • Adam Vondráček - 5. místo v kategorii mladší žáci I (z celkového počtu 16 závodníků)
  • Simona Podešvová - 17. místo,
  • Julie Kalivodová - 31.místo - obě v tradičně nejpočetnější kategorii mladší žákyně I (celkem 51 závodnic),
  • Zuzana Vlasáková - 3. místo v kategorii mladší žákyně II (celkem 19 závodnic)
 
Po téměř patnácti letech tak opět závodnice Sokola Zbraslav přivezla ze župních atletických závodů cennou medaili. Gratulujeme všem našim čtyřem statečným reprezentantům k jejich nedělním výkonům a bojovnosti, rodičům děkujeme za podporu, usilovné fandění a doufáme, že dosažené úspěchy budou děti i dál motivovat k pohybu a sportu nejen v sokolovně !
 
Fotografie ze závodů jsou   [ zde ]  
 
Za Sokol Zbraslav
Olga Vlasáková - náčelnice, 
Otakar Vlasák - náčelník
 
V neděli 23. dubna jsme se po několikaleté přestávce opět zúčastnili žákovského atletického víceboje, který je součástí župního Přeboru ČOS ve sportovní všestrannosti. 
 
Závody hostil opět areál ZŠ Campanus v Praze na Chodově a naše jedota měla zástupce ve třech věkových kategoriích - nejmladší žáci a žákyně I a žákyně II. V konkurenci závodníků z celkem tří pražských sokolských žup se naši zástupci rozhodně neztratili a v n rámci naší Schenerovy župy vybojovali v kombinaci sprintu, skoku do dálky, hodu a vytrvalovstního běhu velmi pěkná umístění.
 
Adam Vondráček - 5. místo v kategorii mladší žáci I (z celkového počtu 16 závodníků)
Simona Podešvová - 17. místo,
Julie Kalivodová - 31.místo - obě v tradičně nejpočetnější kategorii mladší žákyně I (celkem 51 závodnic),
Zuzana Vlasáková - 3. místo v kategorii mladší žákyně II (celkem 19 závodnic)
 
Po téměř patnácti letech tak opět závodnice Sokola Zbraslav přivezla ze župních atletických závodů cennou medaili. Gratulujeme všem našim čtyřem statečným reprezentantům k jejich nedělním výkonům a bojovnosti, rodičům děkujeme za podporu a usilovné fandění. 
Doufáme, že dosažené úspěchy budou děti i dál motivovat k pohybu a sportu nejen v sokolovně!
 
Za Sokol Zbraslav
Olga Vlasáková - náčelnice, Otakar Vlasák - náčelník

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu