Opět zničená nástěnka Sokola u Alberta

Prázdniny pomalu končí a nám v Sokole nastává opět období příprav na cvičení v novém školním roce. Kromě kontroly rozvrhů, vybavení a úklidu nám letos - a bohužel ne poprvé - přibyla opět potřeba opravit a zasklít naší poničenou veřejnou nástěnku u Alberta, která se už po kolikáté stala přes léto terčem vandala nebo vandalů, tentokrát zřejmě s klackem v ruce.

Těžko říct, co si dotyční myslí, pokud vůbec myslí - jestli jde o náhodnou akci nějakého opilce nebo si třeba některý z našich bývalých cvičenců (doufám, že ne současných) tímto způsobem léčí komplexy z toho, že nedokážal pořádně udělat kotoul. Ta nástěnka však za jejich tělesný ani duševní stav nemůže a rozbité sklo jen vypovídá něco o jejich vychování a hrdosti. My nástěnku opět opravíme, abychom Vám mohli i v příštím roce ukázat momentky z našich cvičení. Je škoda, že takoví vandalové v sobě najdou dostatek "odvahy" a síly jen v případech, kdy mají šanci zničit něco, co sami nedělali.

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu