Od 5.10. cvičíme dál - s některými úpravami

V Sokole Zbraslav pokračujeme nadále ve cvičení podle rozvrhu !

Pochopitelně nová hygienická opatření vyhlášená od 5.10. v rámci prevence šíření Covid-19 nás nutí přijmout některé úpravy a omezení. 

Sportovní oddíly - taneční oddíl KAT, lakros, taichi - soutěžní skupina

  • Sportovní ddíly, které se účastní soutěží svých sportovních svazů a v rámci tréninků v sokolovně se tedy na soutěže a zápasy připravují, mohou trénovat dále ve skupině do 130 sportovců. 
  • Prosíme všechny rodiče, aby nezůstávali během tréninků v tělocvičně nebo v tanečnímm sále, ani v šatně a pouze doprovodili své děti do sokolovny, kde je předají do péče trénérů.
  • Taichi - možnost sportovního tréninku až do 130 osob se týká pátečních soutěžní skupiny a úterního pronájmu od 19:30. Pondělní nesoutěžní cvičení Taichi pro začátečníky je omezeno stejně jako oddíly všestrannosti, tj. max. 10/20 účastníků uvnitř/venku.

Oddíly všestrannosti - žactvo,  rekreační oddíly dospělých, zdravotní cvičení 

  • Na tyto oddíly se dle výkladu ČOS vztahuje omezení do 10 účastníků ve skupině uvnitř a do 20 účastníků venku
  • Zejména u rekreačních oddílů, které se schází do 10 hráčů může cvičení pokračovat i v tělocvičně prakticky v nezměněné podobě i nadále. 
  • U dětských oddílů všestrannosti, cvičení rodičů a dětí a dalších oddílů, kde je větší počet členů se budeme snažit splnit všechny požadavky podle možností. 
  • Pro cvičení rodičů a dětí plánujeme rozdělit cvičení do více menších skupin podle časových možností rodičů (škola nebude využívat tělocvičnu) - Prosíme rodiče, aby kontaktovali vedoucí cvičení Lenku Machovou a domluvili se s ní konkrétně. Kontakty na vedoucí oddílů jsou [ ZDE ]
  • Cvičení dětské všestrannosti ve čtvrtek - cvičení bude probíhat buď na venkovním hřišti v jedné skupině nebo v případě nepříznivého počasí v tělocvičně podle daných omezení. Prosíme rodiče, aby dětem dali s sebou i teplejší oblečení pro případ cvičení venku.
  • Do tělocvičny i šatny budou mít rodiče během cvičení dětské všestrannosti dočasně zakázaný vstup - děti předají cvičitelům u vstupu do tělocvičny, kde si je po cvičení budou moci opět vyzvednout.

V případě dotazů a nejasností kontaktujte, prosím, vedoucí svých cvičení pro upřesnění. Kontakty na vedoucí oddílů jsou [ ZDE ]

Prosíme i nadále o dodržování všech hygienických opatření - dezinfekce rukou při příchodu a odchodu ze cvičení, užívání roušek na společné chodbě, větrání mezi cvičebními hodinami, dezinfekce vybavení a omezení používání vybavení jen na nezbytné pro dané cvičení. 

Rodiče prosíme o pochopení a spolupráci a dodržování pokynů vedoucích cvičení.

Sledujte prosím pravidelně naše stránky - v případě dalších změn ve cvičení Vás budeme informovat. 

Doufáme stejně jako vy, že uvedená opatření budou nutná pouze na přechodnou dobu dvou týdnů a poté bude možné se opět vrátit k běžnému chodu sokolovny.

Za Sokol Zbraslav

Jana Červená - starostka, Olga Vlasáková - náčelnice

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu