Konec roku v našich lakrosových oddílech

S koncem letošního roku přišel i čas na bilancování v našem oddílu lakrosu, který vede Anna Dčkalová, za pomocí některých rodičů a dalších členů.

Díky zájmu ze strany dětí i rodičů stavíme v lize do 9 let do turnajů hned 2 týmy.

Áčkovému výběru se na posledním turnaji v prosinci podařilo poprvé v kariéře porazit tým Slunečnice A  se skvělým výsledkem 8:5. Na další zápas turnaje bohužel náš tým nastoupil až příliš sebevědomě, nevyužil svojí jasnou převahu a výsledkem byla prohra  s výběrem Jižního Města B. Výhry ani poražky ale nic nemění na tom, že každý zápas je pro nás zkušeností - učíme se tak nejen herně, ale také vyrovnávat se s nervozitou nebo přemírou sebevědomí.

Náš zbraslavský tým B si užívá každý zápas. Je v podobné situaci jako před rokem náš první lakrosový oddíl - sbírá především cenné turnajové zkušenosti a postupně se sehrává. Výsledky pro něj v této chvíli ještě nejsou tak důležité, důležitá je radost z každé podařené nahrávky nebo akce.

V průběžných tabulkách individuálních výkonů interkrosové ligy do 9 let se za rok 2014 naši hráči postupně probojovali na přední umístění:

Hodnocení nejužitečnějších hráčů ligy vede Ondřej Zámečník a na pátém místě je Klaudia Eliadesová, v hodnocení brankářů je Matyáš Novák druhý. Ondřej Zámečník je také na dělěném třetím místě v tabulce střelců se 36 góly, kromě něj má více jak deset zářezů na své lakrosce i Adam Vejvoda (12 gólů). Neztratili se ale ani další naši hráči.

Celá tabulka je ke stažení [zde] ...

Rok 2014 jsme ukončili vánoční besídkou pro rodiče a děti - všichni si zatrénovali a zkusili si také dovednosti s lakroskou. Zhodnotili jsme všechny hráče našeho oddílu, poděkovali jsme hráčům, rodičům i trenérům a pod stromečkem se dokonce našly i nějaké dárečky.

Malá fotogalerie je k nahlédnutí [zde]...

 

Hodně lakrosového štěstí všem našim hráčům v roce 2015 přeje

Andula Dočkalová

a celý Sokol Zbraslav

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu