Děvčata ze Zbraslavi závodila na sokolských přeborech

Také letos se celkem jedenáct dívek ze Sokola Zbraslav zúčastnilo 22. dubna atletických závodů v rámci župního Přeboru ČOS ve sportovní všestrannosti v areálu ZŠ Campanus na Chodově. Ani velmi chladné a deštivé počasí nevzalo závodnicím chuť do bojů o co nejlepší výkony ve sprintu, skoku do dálky, hodu a dlouhém běhu. Za vytrvalého povzbuzování početné skupiny rodičů bojovaly ze všech sil až do posledního metru na dráze. Na medailová umístění to sice nestačilo, ale ostudu jsme rozhodně neudělali.

V nejmladší věkové kategorii Žákyně I. v konkurenci čtyřiceti závodnic Scheinerovy župy skončila na výborném 10. místě Markéta Vlasáková, 18. místo vybojovala Kristýna Štolcová, 20. byla Marie Jarošová, 22. Marie Štochlová, 24. Natálie Breen, 30. Nikola Jindrová, 33. Natálie Smělíková, 35. Hana Grecová, 37. Hana Štochlová a 39. Lucie Jarošová. Ve starší kategorii Žákyně II. nás zastupovala jedna závodnice – Daniela Grecová – která vybojoval jedenácté místo. Všem našim sokolkám děkujeme za vytrvalost a bojovnost a jim i jejich rodičům také za dobrou náladu, se kterou zvládli ne právě jarní podmínky na atletickém oválu.

Odkaz na fotogalerii ze závodů je [zde].

Stejně jako loni jsme měli na závodech své osvědčené zástupce mezi pořadateli - Michaelu Havelkovou a Karolínu Vorlovou. Oběma patří velký dík za vzornou reprezentaci Sokola Zbraslav po celý soutěžní den, stejně jako Veronice Filařové za pomoc s péčí o naše závodnice.

Za odbor všestrannosti

Olga Vlasáková, Otakar Vlasák, Lenka Hýřová

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu