Cvičení míčových her pro děti přerušeno do 6. ledna 2011

Milé děti a vážení rodiče,

kvůli nedostatečnému počtu dětí, které v současné době chodí na hodinu míčových her, jsme nuceni jejich pořádání  přerušit a odložit až na začátek kalendářního roku 2011. Během následujících týdnů se budeme snažit získat pro naše cvičení více dětí tak, aby si mohly zahrát míčové hry ve stejné podobě, jako  v uplynulých dvou letech.

Rádi bychom míčové hry znovu spustili od 6. ledna 2011, opět od 19 hodin. V případě vašeho zájmu prosím sledujte naše internetové stránky Sokola Zbraslav www.sokol-zbraslav.webnode.cz nebo přímo internetové stránky cvičení Míčových her  www.sokolzbraslavdeti.webgarden.cz kde se dozvíte bližší informace. Případně nám zašlete váš telefonický nebo e-mailový kontakt se jménem na adresu cvičitelky Olgy Vlasákové : oluskah@seznam.cz , abychom Vás mohli na konci letošního roku informat o aktuální situaci.

Hodiny, které zatím děti absolovovaly, jsou bezplatné. Příspěvky budeme vybírat až na počátku obnoveného cvičení v lednu. Pokud víte o dalších dětech, které by měly zájem chodit na míčové hry určené pro školáky, zašlete prosím jejich rodičům uvedené kontakty na nás, abychom se mohli dále domluvit.

Děkujeme Vám za pochopení a doufáme, že se se všemi sportovci opět setkáme na začátku příštího roku.

Za oddíl míčových her

Ota a Olga Vlasákovi

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu