Chovejme se šetrně k naší nové podlaze

Naše sokolská tělocvična dostala přes léto novou parketovou podlahu. My všichni, členové Sokola na Zabraslavi, z ní máme velkou radost a doufáme, že stejnou radost z ní budou mít také rodiče, děti, tanečníci  i všichni ostatní návštěvníci. Samosebou nové parkety nebyly za hubičku a náš Sokol na ně spořil dlouhá léta. Aby nám tedy naše nová podlaha v tělocvičně vydržela co nejdéle bez škrábanců a malůvek, prosíme všechny cvičitele i jejich svěřence, aby se v tělocvičně chovali co nejšetrněji, což se zejména týká obuvi a stěhování těžších kusů nářadí při cvičení.

Dohlédněte, prosím, na to, aby se všichni cvičenci ve vašich hodinách přezouvali do jiné obuvi, než ve které přišli a to do obuvi určené pro halové sporty a bez barevných podrážek. Jen tak bude i za rok naše tělocvičná stále s podlahou, která bude nám všem pro radost. Ostatně - pro venkovní sporty máme zbrusu nové venkovní hřiště :o)

Otakar Vlasák

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu