Atletický víceboj Sokola Zbraslav se vydařil

Po dvouleté nedobrovolné přestávce se malí i větší sportovci Sokola Zbraslav opět mohli zúčastnit tradičních závodů v atletickém víceboji a porovnovat se se svými kamarády. Celkem dvacet dětí rozdělených do 4 věkových kategoriíí soutěžilo mezi sebou ve sprintu, skoku do dálky, hodu míčem a dlouhém běhu. Počasí nám naštěstí přálo a po noční prudké bouřce na závodníky i jejich doprovod čekalo v sobotu ráno už zase pěkné počasí. I ti nejmenší atleti tak mohli naplno zabojovat ve všech diisciplínách o co nejlepší výsledky. Po statečném boji se vteřinami i metry - zejména při závěrečném dlouhém běhu - skončily závody velkým potleskem diváků při vyhlašování výsledků a předávání diplomů a medailí vítězům. Pro každého účastníka jsme také měli drobné ceny pro úsměv na tváři.

Jako vždy chceme poděkovat také rodičům za  jejich pomoc při závodech, trpělivost a péči o své ratolesti a hlavně za dobrou náladu. Velký dík patří všem členům Sokola Zbraslav, kteří se na organizaci závodů podíleli - zejména Janě Červené, Olze Vlasákové, Lence Hýřové, Lucii Mejstříkové a Jirkovi Machovi.

Fotografie ze závodů naleznete na odkazu [zde].

Otakar Vlasák, Sokol Zbraslav

Výsledková listina víceboje:

  ročník 2009-2010
1. Markéta Vlasákoví
2. Rozálie Máchová
3. Izabella Němcová
  ročník 2011-2012
1. Nela Stránská
2. Laura Lilly Becková
3. Zuzana Vlasáková
4. Lucie Máchová
5. Matyáš Slánský
6. Lily Stoner
  ročník 2013-2014
1. Anna Růžičková
2. Tereza Vlková
3. Richard Černý
  ročník 2015-2017
1. Adama Vondráček
2. Simona Podešvová
3. David Šafanda
4. Julie Kalivodová
5. Karolína Ptáčková
6. Antonín Růžička
7. Bianca Němcová
8. Šárka Černá

 


 

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu