Atletické medaile už mají své dětské majitele

V sobotu 23.5. se na venkovním hřišti sokolovny uskutečnily atletické závody ve víceboji pořádané naší jednotou. Počasí nám naštěstí přálo a tak se bojů o medaile ve čtyřech disciplínách - sprintu, hodu kriketovým míčem, skoku do dálky a vytrvalostním běhu - účastnilo celkem 17 dětí ve třech kategoriích podle roku narození. 

Všichni malí sportovci bojovali naplno až do konce soutěže a patří jim velké uznání a dík, stejně jako všem rodičům a fanouškům, kteří nejen povzbuzovali své ratolesti, ale také ochotně pomáhali při samotných soutěžích. Medaile by si zasloužili opravdu všichni závodníci, nakonec ale jejich výkony rozhodly takto:

KATEGORIE 2004-2007:

  1. Robert Knoška
  2. Barbora Honsová
  3. Anežka Marcová
KATEGORIE 2008:
 
  1. David Lášek
  2. Michal Knoška
  3. Sára Běloušková
KATEOGRIE 2009:
 
  1. Markéta Vlasáková
  2. Alena Veselá
  3. Nikol Hývnarová
Několik fotografií ze závodů je k prohlédnutí  zde ve fotogalerii
 
Děkujeme všem malým závodníkům i jejich rodičům, členům i nečlenům naší jednoty, za příjemné dopoledne strávené ve společnosti děti i dospělých v dobré náladě a v pohybu. 
 
Pro fotografy - pokud máte k dispozici fotografie ze závodu, o které jste ochotní se podělit, nebo naopak máte zájem o některou z fotek ze závodu ve větším rozlišení než je na našich stránkách, prosím pošlete nám zprávu nebo odkaz na e-mail von.bismarck@email.cz
 
za T.J. Sokol Zbraslav
Jana Červená, Olga Vlasáková, Otakar Vlasák, Lenka Hýřová
 

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu